© 2016 by HCMS

KÜLFÖLDI MUNKA SZAKEMBEREKNEK

Átfogó asszisztensi szolgáltatásokat nyújtunk. 

 
OUR SERVICES
 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

A HCMS gondoskodik az Ön sikeréről.
Minden jelöltnek biztosítunk:
 Interkulturális tréning

Aktívan foglalkozunk a munkahely szociális és munkakörnyezetével, közelebb hozzuk más országok kulturális értékeit és fejlesztjük a kulturális tudatosságot. Személyre szabott tréninget nyújtunk, a munka típusának és a munkahelyi beosztásnak megfelelően.

 Karrier-tanácsadás

A motivációi és törekvései fontos tényezői a megfelelő munkahely kiválasztásának. Hangsúlyt helyezünk a közvetlen és egyértelmű kommunikációra, hogy az elvárásai teljesüljenek és Ön maximálisan elégedett legyen.

 Költözési támogatás

A költözés során felmerülő kétségeivel és kérdéseivel is foglalkozunk. Ügyfeleinknek a lakhatási kérdésben és a vonatkozó adminisztratív ügyekben is asszisztálunk. 

Gondoskodás a foglalkoztatási időszakban

A munkahelyi elégedettség a magánéletben is tükröződik. Örömmel segítünk azokban a mindennapi kérdésekben és kötelezettségekkel, amelyek az új országban való élethez kapcsolódnak.

 

 EGY LÉPÉS ELŐRE A KARRIERJÉBEN

MINŐSÍTETT

MUNKAHELYI

POZÍCIÓK

A NYELVI 

ISMERETEK

KIHASZNÁLÁSA

KNOW-HOW

A

PIACVEZETŐKTŐL

NAGYON

ATTRAKTÍV

BÉREZÉS

HASZNÁLJA FEL A KÉPESSÉGEIT

Munkánk során hiszünk az egyének egyedi képességeiben. Ezért elemzésnek vetjük alá az Ön karrierterveit és az Önről alkotott szakvéleményt olyan környezethez társítjuk, ahol kiemelkedhet.

 

A külföldre költözés nem egyszerű döntés. Legyen bár a motivációja a pénzügyi díjazást érintő különbség, vagy az új munkahelyi vagy élettapasztalatok megszerzése, a HCMS mindent megtesz azért, hogy ez a változás a lehető legkönnyebb legyen az Ön számára.

 

Tájékozódunk a hivatalos, adminisztratív és adókötelezettségek terén. Semmit sem bízunk a véletlenre és szívesen adunk ingyenesen részletes tippeket és útmutatókat ahhoz, hogyan rendezze be zökkenőmentesen az életét egy új országban. Asszisztenciát nyújtunk a végzettsége hivatalos elismertetéséhez is.

 

A munkaajánlat elemzésénél a munkáltatónál részletes vizsgálatnak vetjük alá a vállalati kultúrát és a munkahely szociális légkörét. Felmérjük a technikai felszereltséget, a továbbképzési lehetőségeket és a karrierfejlődés lehetőségeit.

 

Másrészt nyíltan kommunikáljuk a munkáltatóink elképzeléseit, ami mindkét oldal elvárásainak közelítését teszi lehetővé.

 
Foglalkoztatási ajánlatot érdekli?
A siker az Ön prioritása.